Xocolatada pel Mercadet de la Xarxa

Aquest divendres, 4 i dissabte, 5 de març, a les 17h, la Xarxa de Solidaritat Popular de Barberà del Vallès organitza una xocolatada per donar a conèixer el projecte solidari que ha posat en marxa aquesta setmana, ‘El Mercadet de La Xarxa’. ‘El Mercadet de La Xarxa’ és un projecte que té com a objectiu recollir roba per a infants en bon estat que serà lliurada i reutilitzada per famílies barberenques amb dificultats. Coneix més sobre ‘El Mercadet de la Xarxa’ La Xarxa de Solidaritat de Barberà del Vallès va néixer el 3 de desembre de 2015, emmarcat en el projecte estatal ‘Red de Solidaridad Popular’ (RSP), que porta gairebé 3 anys en funcionament. Actualment hi ha unes 58 xarxes arreu de l’Estat.
De la Xarxa de Solidaritat de la nostra ciutat actualment hi formen part un total de 20 persones que hi treballen com a voluntàries, unes més implicades i altres amb actuacions més puntuals, ja que l’entitat ” és respectuosa amb el temps i els ritmes de vida de cadascuna de les persones”.
La finalitat de la Xarxa de Barberà, que neix emparada en els estatuts i objectius de la RSP, és “establir una xarxa solidaria que doni resposta a les necessitats de la classe treballadora empobrida per les polítiques d’austeritat i l’eliminació de l’Estat Social, i millorar les condicions de vida dels i les treballadores”.
L’entitat treballa pel desenvolupament dels programes de solidaritat; col·labora amb els moviments socials i organitzacions que defensen un canvi per realitzar els programes socials i fins i tot ampliar aquests programes; i millorar els hàbits de vida i assegurar la sobirania alimentària o la capacitat de tenir una alimentació digna, entre d’altres.

Si vols col·laborar amb La Xarxa de Solidaritat Popular, posa’t en contacte a través del seu facebook (https://www.facebook.com/xsp.barberadelvalles), enviant un email a: xsp.barberadelvalles@gmail.com o via twitter: @xsp_bdv

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies