VAGA INDEFINIDA dels treballadors i treballadores de Gironès Industrial, SA

L’empresa GIRONES  INDUSTRIAL, SA va néixer als anys 60 com una empresa familiar , anys mes tard va absorbir a  Ensobrados Martorel i DBolsas.  Es aquesta última la que es troba a la nostra població, concretament al Polígon Industrial de Can Salvatela. Es dedica a la fabricació de col·leccionables infantils, la confecció de bosses de paper i la fabricació de packaging-multimedia.

En  aquest moments els treballadors es troben en moments molts difícils doncs la direcció de l’empresa a pres la decisió el passat 10 de maig d’acomiadar 27 treballadors de la plantilla, 4 dels quals són membres del Comitè d’empresa.

Segon informació facilitada per CCOO aquest 27 treballadors i treballadores suposa una tercera part de la plantilla actual de l’empresa. Els acomiadaments s’han fet de forma individualitzada, per raons objectives i sense posar a disposició dels treballadors i treballadores la corresponent indemnització.

Dintre de les persones acomiadades s’hi troben 4 dels 5 membres del Comitè d’Empresa pertanyents a CCOO. Per tant, aquest suposa una vulneració flagrant de la legislació vigent i un atac als drets sindicals del membres del Comitè. Això segons informació dels representants de CCOO.

Davant aquesta actitud antisocial i antisindical de l’empresa s’ha decidir convocar VAGA INDEFINIDA a l’empresa a partir del dijous 17 de maig de 2018, i també una concentració de treballador i treballadores a la porta de l’empresa a les 11:00 hores. Segons ens han fet arribar el Comitè d’Empresa de CCOO.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies