Un videojoc que no entreté

“Bury me, my Love”no és una cançó, ni una pel·lícula, ni un grup de música, és un videojoc creat per l’estudi The Píxel Hunt disponible per a Nintendo Switch.

L’interessant d’aquest videojoc és que no pretén entretenir com fan molts altres títols del sector. Segons Florent Maurin, creador del joc, el que vol “Bury me, my Love” és explicar la història de Nour, una dona siriana que escapa de la guerra i que es comunica amb el seu marit Majd a través del telèfon mòbil. És a partir de les converses amb aquest que la protagonista de la història i el jugador veuen com el desenvolupament de la trama va modificant-se. És a dir, el jugador ha de triar que li diu a Majd per a avançar en la història.

Segons explica el mateix Maurin, per a realitzar aquest videojoc, que té un preu de 4,99 euros, s’ha basat en un 90% en testimoniatges reals que va anar recopilant tant dels mitjans de comunicació generalistes, com de persones reals o experts en la matèria de l’exili i el refugi.

El títol d’aquesta obra significa “enterra’m amor”, una expressió que significa “que tinguis una llarga vida”.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies