Un any més el Gran Recapte es desenvolupa amb l’objectiu d’assolir les 4.300 tones d’aliments

La novena edició del Gran Recapte d’Aliments ha arrancat aquest divendres a primera hora, quan mercats i supermercats han obert les seves portes al públic, amb 2.700 punts de recollida arreu de Catalunya.

La iniciativa espera assolir les xifres de l’any passat i recaptar 4.300 tones d’aliments entre aquest divendres i dissabte. La iniciativa, organitzada pels Bancs dels Aliments de Catalunya, compta amb 27.000 voluntaris, una xifra rècord si bé les inscripcions van arribar a última hora aquest any.

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. També serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya.

Aquesta campanya representa el 25% dels aliments que els Bancs dels Aliments i les entitats repleguen anualment i segueix sent una acció molt necessària, que aquest any requereix de 25.000 persones voluntàries per cobrir més de 2.500 punts de recollida a tot Catalunya.

Enguany, aquesta campanya es durà a terme els dies 1 i 2 de desembre. A Barberà del Vallès hi haurà 11 punts de recollida d’aliments. Aquests són:

Aldi (Carretera de Barcelona, 66)
Bonarea (Doctor Moragas, 199)
Bonarea (Empordà, 6)
Carrefour- C.C. Baricentro (Ctra. N-150, km6,7)
Condis (Doctor Moragas, 234-236)
Dia (Doctor Moragas 203)
Dia (Pere Santfeliu, 21)
Makro (Av. Salvatella, 113)
Mercadona (Verge de l’Assumpció, 32-34)
Mercadona (Nàpols, 55)
Simply Market (Josep Armengol, 15)

Deixa un comentari