Última hora. Comunicat del Departament d Economia sobre Santi Vidal

Comunicat del Departament d Economia sobre Santi Vidal. 27-01-2017 22.07

En relació amb les declaracions del senador Santi Vidal, el Departament de la Vicepresidència, Economia i Hisenda vol posar de manifest el següent:

És absolutament fals que el Govern de la Generalitat tingui totes les dades fiscals dels contribuents catalans. L’executiu català només disposa de les dades fiscals relacionades amb els tributs que gestiona i que ha obtingut en el marc de la més estricta legalitat i en col·laboració amb la resta de les administracions tributàries.

El Govern català es posa a disposició de l’Agència Catalana de Protecció de Dades (apdcat.cat) per sotmetre’s, a petició pròpia, a una auditoria de la gestió i ús de les dades de caràcter fiscal.

El secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, es posa a disposició per comparèixer amb caràcter d’urgència davant la Comissió d’Economia i Hisenda del Parlament de Catalunya per aclarir tots els dubtes que s’hagin pogut generar.

El Govern s’expressa a través dels seus consellers i comunica les seves decisions amb total transparència, a través dels mecanismes de control de l’acció de Govern i amb el rendiment de comptes al Parlament.

En cap cas l’opinió de les persones externes a l’administració és vinculant sobre l’acció del govern de Catalunya.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies