Territori i Sostenibilitat invertirà 35 milions d’euros en obres de millora a la C-58, entre Badia i Terrassa

El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) invertirà 35,2 milions d’euros per a la realització de tres obres de millora a la C-58, entre Badia i Terrassa, que ajudaran a descongestionar aquesta via que connecta el Vallès Occidental amb Barcelona. A la calçada en sentit Barcelona, s’ampliarà el tronc central a tres carrils a partir de l’enllaç Terrassa est Polígons i es construiran dos nous carrils de trenat per enllaçar amb l’AP-7. I en sentit Manresa, es formarà unanova calçada lateral de dos carrils que donarà accés als polígons de Can Parellada. Els projectes es començaran a redactar aquest any perquè les obres puguin executar-se durant el 2017.
Actualment, la carretera C-58 és una de les vies principals d’accés a Barcelona per als vehicles que venen des del Vallès Occidental i el Bages. Presenta unes intensitats que varien entre els 83.000 vehicles al dia a l’alçada de Sant Quirze del Vallés i els 165.000 a l’alçada de Badia del Vallès. A les hores punta hi ha trams, que corresponen a les zones d’influència dels enllaços, on la intensitat de trànsit fa que la via es congestioni amb facilitat. Per donar solució a aquesta situació, el Departament de TES ha elaborat un pla consistent en tres actuacions que augmentaran la capacitat de la carretera i ajudaran a millorar la fluïdesa del trànsit.
6513150a-7584-4151-ac96-9dc1a2999069

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies