Tercera trobada anual de voluntaris de Càritas dels Arxiprestats de Sabadell

Aquest dimecres es va celebrar la tercera trobada anual dels voluntaris de Càritas dels Arxiprestats de Sabadell Nord i Sabadell Centre-Sud, que inclou també les poblacions de Sentmenat, Castellar, Polinyà, Sant Quirze, Badia del Vallès i Barberà del Vallès. Hi van participar 110 voluntaris a l’acte, que es va fer a la seu de Càritas Diocesana de Terrassa, al carrer Duran i Sors de Sabadell.

La presidenta de Càritas Interparroquial de Sabadell, Rosa Roig, va donar la benvinguda als assistents i les treballadores de l’entitat van organitzar les activitats que es van fer després. Es van proposar vuit taules de treball i els voluntaris anaven passant per cadascuna d’elles durant sis minuts. Les tècniques de Càritas dinamitzaven les xerrades. Hi havia una taula on es parlava del que es pot millorar i el que agradaria fer als voluntaris. Els altres temes que es tocaven eren el repartiment d’aliments; el rober; el projecte Tramat de vida, adreçat a gent gran; la borsa de treball; tallers de treballs manuals; economia solidària; i voluntariat jove.

Després es van posar en comú les conclusions d’algunes de les taules. Els voluntaris van explicar que el que més els hi agrada és el contacte amb la gent i que els hi agradaria poder dedicar més temps i motivar a les persones que atenen i acompanyen. La trobada va servir per compartir experiències, analitzar com es treballa i buscar noves idees entre tots plegats per encarar el futur.

Per acabar la trobada es va compartir una àgape amb tot el que havien portat els voluntaris.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies