Taller: Que podem fer les dones per aconseguir la Igualtat de génere?

Aquesta tarda comença el taller Què podem fer les dones per aconseguir la igualtat de gènere?. Estarà dividit en dos sessions i impartit per Sonia Ortiz (coach de relacions ) i Sonia Campos (terapeuta).

Seran els dimecres 14 I 21 de 17:30 a 19:00h en Generalitat , 31 baixos.

La confiança en una mateixa és clau per tenir èxit en qualsevol àmbit (laboral, personal, etc). Sentir-nos segures i en igualtat davant dels altres, ens ajuda a escollir i prendre accions realment encaminades cap a aquesta igualtat.

L’educació, l’entorn sociocultural i les experiències viscudes són determinants per al nostre nivell d’autoconfiança, ja que determinen la visió que tenim de nosaltres mateixos i del nostre paper en la societat i davant dels demés.

L’autoconfiança es basa en l’auto imatge que tinguem de nosaltres mateixes. Aquesta imatge es configura per les “històries” que ens expliquem a nivell subconscient de nosaltres mateixes. Aquest taller de dos dies ens proposa:

  • Identificar què és important per a nosaltres i què volem realment.
  • Desvelar aquelles històries limitant i posar-les a prova.
  • Identificar d’altres històries que fomenten l’autoconfiança i ens enfoquen cap al que realment volem aconseguir.
  • Agafar consciencia del que va a favor de l’equitat de gènere i què no, des de la perspectiva de la confiança i la nostra visió.
  • Incrementar la confiança i l’autoestima perquè la dona pugui tenir un paper rellevant en el nostre entorn.
  • Sentir-nos més lliures i fortes.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies