Taller de formació sobre violència de gènere en infants

El Programa Municipal de Polítiques per a l’Equitat de Gènere i la Secció Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès van organitzar la formació “Nenes i nens que pateixen violència de gènere a la parella”, adreçada a professionals de l’àmbit educatiu i de la comissió del protocol d’abordatge integral de la violència masclista, que va tenir lloc els dies 3 i 10 de novembre, a la Biblioteca Esteve Paluzie, amb una durada de 4 hores.

L’objectiu era facilitar elements bàsics per a poder visibilitzar que les nenes i nens també són víctimes directes de la violència de gènere en la parella. Es van donar eines teòriques i pràctiques per a poder fer una millor detecció i intervenció amb aquests infants. Al llarg de les sessions es va fer èmfasi en la necessitat de treballar en xarxa de forma imprescindible, per tal de garantir la seva protecció. A la formació, que va anar a càrrec del Sr. Raúl Liza a Zamudio, psicòleg, formador i supervisor especialitzat en violència de gènere a la parella, autor del llibre ” A mí también me duele: Niños y niñas víctimas de la violencia de género en la pareja”, van participar 41 professionals, 39 dones i 2 homes, que la van valorar de forma molt positiva.

img_4221

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies