S’inicien les sessions d’Ocupació i4.0 al Laboratori de Realitat Augmentada i Virtual

Des de la Fundació Barberà Promoció en col·laboració amb el Centre de Negocis Nodus Barberà es va impartir a l’espai VLAB la primera sessió Ocupació i4.0 on una quinzena de persones usuàries dels serveis municipals de la Fundació van rebre continguts dirigits a l’orientació professional, a la millora de l’ocupabilitat, la difusió dels nous perfils professionals demandats per les empreses i la generació d’habilitats i competències digitals.

En la primera part de la visita, les persones assistents van rebre una presentació informativa a càrrec de Xavier Riba, Director Territorial a Catalunya de l’empresa Innovae sobre l’estat actual de la tecnologia, de les implicacions del concepte Indústria 4.0 i dels perfils professionals, habilitats i competències associats a aquestes noves tecnologies disruptives. En la segona part de la visita, les assistents van poder provar alguns dispositius com ulleres i visors per conèixer de primera mà l’experiència de la realitat augmentada i virtual i les seves aplicacions a la indústria.

D’aquesta manera s’inicià el cicle de sessions i jornades previstes al Virtual Lab que, tal com va manifestar l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Silvia Fuster Alay durant l’acte de presentació “aquest sigui el punt de partida de molts projectes col·laboratius entre les empreses locals, empoderament de la ciutadania i desperti nou talent que reverteixi als nostres polígons industrials”.

Per a més informació sobre l’VLAB i4.0 es pot consultar la web www.virtual-lab.eu. També és pots sol·licitar informació al correu electrònic info@virtual-lab-.eu. I es podrà fer seguiment dels actes programats a twitter @virtual_lab_i40.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies