Silvia Fuster i Pere Pubill visiten l’empresa barberenca CAFOSA

El passat 19 de juliol, l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, va visitar la fàbrica de goma base per a xiclet que l’empresa Cafosa té implantada a Barberà del Vallès des de fa més de 35 anys, al polígon de Santiga, i que dona feina a 151 persones.

A la visita, també va assistir el tinent d’Alcaldia i regidor de Desenvolupament econòmic, Comerç i Ocupació, Pere Pubill i Linares, i van poder constatar la importància d’aquesta planta pel municipi i conèixer de primera mà els projectes de futur que la companyia hi vol desenvolupar. “Per tal d’assolir la nostra visió – Construïr un món on es mastegui més i millor – ens hem fixat l’objectiu de que un de cada dos xiclets que es masteguin al món es produeixin a Barberà del Vallès”, va comentar el director de la planta, Ignasi Cugat Fiter, en el moment de la presentació de l’equip directiu, abans de fer un recorregut per visitar les instal·lacions. Durant el recorregut, tant l’Alcaldessa com el regidor van poder conversar directament amb part del personal de la planta que viu a Barberà del Vallès (el 49% dels treballadors són del Vallès Occidental) i es van interessar per les pioneres dinàmiques de responsabilitat social de Cafosa.

L’empresa pertany a la coneguda família nord americana Mars, fabricants mundials – entre d’altres productes – dels productes de xocolata M&M, Mars i Twix o els caramels Sugus i Solano. A Barberà del Vallès, s’hi troben els departaments de R+D, qualitat, seguretat i medi ambient, i producció de goma base per a xiclets com Orbit. Cafosa ha estat nominada per tercer any consecutiu com a la millor empresa per treballar a Espanya per la consultora Great Place to Work®, a la categoria de 500 a 1.000 empleats (es presenta conjuntament amb Mars Iberia i Royal Canin).

Des de Barberà del Vallès Cafosa exporta a més de 80 països, amb una facturació anual de 51 milions d’euros. Des de l’any 2012, el programa de voluntariat de l’empresa permet lliurar hores de treball per dur a terme alguna acció en benefici del municipi. Així mateix, el personal de Cafosa i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, s’ha implicat en la neteja de boscos, i les zones de l’entorn del riu Ripoll al seu pas per Can Llobateres, o la instal·lació de nius d’ocell als boscos de Barberà. Aquest 2017, Cafosa ha participat en la formació dual de l’institut de la Romànica incorporant dues alumnes en pràctiques de formació. I col·laboren amb la Fundació Barberà promoció per donar feina a persones del municipi a l’empresa.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies