S’ha presentat el projecte educatiu ‘Gegants a l’Escola’

El passat 17 de juny l’Agrupació la Nau, Cultura i Tradicions de Sant Feliu de Llobregat es va presentar el projecte educatiu ‘Gegants a l’Escola’, on ha participat el cap de Colla dels Geganters i Grallers de Barberà del Vallès, Josep Torrella.
‘Gegants a l’Escola’ és un material didàctic interdiciplinar confeccionat amb l’objectiu d’apropar el món de la cultura gegantera a les escoles de Catalunya.
L’acte va estar presidit pel regidor de Cultura de Sant Feliu de Llobregat, Manel Martínez, i pel president de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, Amador Codina, que van donar pas a la taula formada pel Coordinador de la Comissió Educativa de l’Agrupació la Nau, Cultura i Tradicions, Marcel Pallejà, i pels diferents autors de ‘Gegants a l’Escola’, Josep Torrella, Dora Rodríguez, Rosa Simeon i Loli Melero. Tots cinc van presentar el nou material geganter que, tal com van explicar, ha estat elaborat per a ser treballat als centres escolars, i que ofereix tot un ventall d’eines i estratègies amb les quals els infants podran apropar-se, descobrir, i gaudir de la realitat històrica, cultural i social de la tradició gegantera.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies