Reparació de voreres en diferents punts de la ciutat

L’Ajuntament està realitzant diversos treballs de millora de voreres en diferents punts de la ciutat. Es tracta d’unes tasques que realitza la regidoria de
Via Pública i Obres de forma puntual durant tot l’any per anar arranjant els carrers i places del municipi per millorar la qualitat urbana i la mobilitat ciutadana.
Les tasques, realitzades per personal de la Brigada d’Obres de la ciutat i dels Plans d’Ocupació amb els que compta el consistori, s’han basat principalment en extreure i repavimentar voreres que a causa de les arrels dels arbres han aixecat el panot.
Les millores s’han realitzat en diferents punts de Barberà com en el carrer Marquesos de Barberà, l’avinguda Verge de Montserrat o el passatge de la plaça García Lorca. Destacar que paral·lelament també s’han realitzat diferents treballs de manteniment en les diferents escoles de primària de Barberà. Aquests són treballs que es realitzen tots els mesos i que es basen principalment en arranjar finestres, persianes, portes, panys, mobiliari, entre d’altres.
Aquests treballs també es realitzen puntualment durant tot l’any, ja que les tasques de millora i P1010515P1010527
P1010532pintat es realitzen durant l’època estival quan les escoles estan buides.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies