Propostes finalistes dels Pressupostos Participatius 2019

  1. T’apropem l’esport, fem espais saludables, de l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Grogs.- consisteix en la instal·lació de màquines de gimnàstica, taules de ping-pong, porteries de futbol, millora del camp de bàsquet i fonts en diferents espais de Can Grogs i Can Serra. Amb un pressupost de 49.549 euros.
  2. Instal·lació de taules d’escacs en diverses places i parcs de la ciutat, del Club d’escacs Barberà.- Es proposa la instal·lació de taules fixes de microciment armat en 11 de les principals places i parcs de la ciutat, i la compra d’un taulell gegant de 3×3 metres i les corresponents peces per col·locar en un lloc cèntric els dies d’esdeveniments importants. Amb un pressupost de 36.221,35 euros.
  3. Millora dels aparcaments per a bicicletes, de Gerard Fernández Gómez.- L’actuació comprèn tres fases, la de substituir els models no segurs d’ancoratge d’alguns aparcaments, la d’afegir una sèrie de mòduls nous en llocs estratègics, i finalment, la ubicació als interiors dels equipaments unes gàbies per a bicicletes plegables. Amb un pressupost de 50.000 euros.
  4. Embellim les mitgeres de Barberà del Vallès, d’Anna Zapico Estivill.- Aquestaproposta vol identificar les principals mitgeres de la ciutat per posteriorment transformar-les en murals artístics i així, escollir l’espai i iniciar un procés participatiu per triar motiu i artista. Amb un pressupost de 50.000 euros.
  5. Fomentem l’esport a les nostres places, presentada per Pilar Garcia Escuer.- es vol dur a terme la instal·lació de dues taules de ping-pong al Parc de Can Serra i dues més al Parc Europa. Amb un pressupost de 3.708,98 euros.
  6. Material coeducatiu per a les escoles, les llars d’infants, la biblioteca i les associacions de lleure i juvenil, presentada pel Kol·lectiu de Dones de Barberà.- consisteix en comprar material coeducatiu (llibres, contes i jocs) per les llars d’infants, escoles, la biblioteca municipal i les associacions de lleure infantil i juvenil del municipi. Aquest llibres podrien ser contes coeducatius però també alguns llibres de consulta pel professorat i les famílies, o jocs en el cas de les entitats de lleure. Amb un pressupost de 17.000 euros.

Aquest projectes es podran votar fins el dia 5 de desembre, totes el persones majors de 16 anys empadronades a Barberà del Vallès. Cada persona podrà votar un màxim de tres propostes en la butlleta que trobaran en:

 

  • Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament
  • Oficina d’atenció Ciutadana Ca n’Amiguet
  • Casal de Cultura

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies