Projecte de titelles amb el Barça

Creu Roja porta per primera vegada a Sabadell elprojecte ‘Tant se val d’on venim’ de la mà del Futbol Club Barcelon

 

L’activitat forma part d’un conveni de col·laboració entre Creu Roja i la Fundació del Futbol Club Barcelona

Aquests tallers tenen com a element central una representació artística en la qual s’aborda l’actual crisi de persones refugiades

Creu Roja portarà aquest pròxim cap de setmana, i per primera vegada a Sabadell, el projecte“Tant se val d’on venim”. L’activitat forma part d’un conveni de col·laboració entre Creu Roja i la Fundació del Futbol Club Barcelona signat el setembre passat, i es podrà veure per partidadoble durant la Festa Major del barri de l’Eixample de Sabadell.

El projecte “Tant se val d’on venim”, dirigit a infants d’entre 4 i 8 anys i les seves famílies, consisteix en el desenvolupament de tallers d’educació en valors de convivència i humanitarispresents també a l’esport, com ara el respecte, el compromís, l’esforç, el treball en equip, lahumilitat i la solidaritat, entre d’altres.

Aquests tallers tenen com a element central una representació artística en la qual s’aborda l’actual crisi de persones refugiades, utilitzant els titelles per explicar històries i transmetre valors de manera senzilla i propera als infants.

Tanmateix, l’espectacle de titelles va acompanyat d’altres activitats complementàries de reflexió i sensibilització que potencien la transmissió i interiorització d’aquests valors. La proposta es podrà veure per partida doble aquest dissabte 21 de juliol (12:30h i 18:30h) a la plaça del Mestre Planas.

Més actes de sensibilització

Al marge del projecte “Tant se val d’on venim”, Creu Roja oferirà altres propostes de sensibilització relacionades amb el fenomen dels refugiats. Així, estrenarà a Sabadell alguns dels darrers projectes que ha posat en marxa el departament de Cooperació Internacion, Drets Humans i Dret Internacional Humanitari de Creu Roja Catalunya. Entre ells, hi ha un còmic documental de no-ficció sota el títol “Quan tanco els ulls recordo” que pretén ser una eina per a fer incidència i sensibilitzar sobre les causes i conseqüències dels desplaçaments forçats en les dones i els infants. Els protagonistes són la Zarah i els seus tres fills, la Mariam,la Rana i el Salim, que emprenen un llarg i perillós viatge ple d’incerteses i d’esperances que els portarà d’Alep (Síria) a Catalunya.

La presència de Creu Roja al barri de l’Eixample es vehicularà a través d’una carpa instal·lada al carrer el pròxim divendres i dissabte en el marc de la festa major del barri. Creu Roja convida als veïns de la zona i a tots els sabadellencs a apropar-s’hi per tal que coneguin l’activitat quefa la institució al territori.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies