Presentació de la Xarxa de Municipis LGTBIQ

Cerdanyola del Vallès ha acollit avui, al Museu d’Art, la presentació de la Xarxa de Municipis LGTBIQ, una iniciativa impulsada des dels ajuntaments de Ripollet, Terrassa, Sabadell, Barberà del Vallès, Berga, Sant Quirze del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Cerdanyola del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu que els pobles i ciutats siguin espais compromesos amb els drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

La constitució de la Xarxa de Municipis LGTBIQ és un projecte innovador a tot l’Estat Espanyol i actualment en formen part els Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Terrassa, Santa Coloma de Gramenet, Ripollet, Barberà del Vallès, Berga i Sant Quirze del Vallès; però està previst que durant l’acte de constitució i presentació s’adhereixin nous ajuntaments.

A la Xarxa també participen representants de la Generalitat de Catalunya i de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.

L’acte ha comptat amb l’assistència de la majoria d’alcaldes i alcaldesses dels municipis participants.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies