Posicionament de PIMEC front l’1 d’octubre

Davant les moltes consultes que PIMEC ha rebut al llarg del dia d’avui, el Comitè Executiu de l’entitat s’ha reunit aquesta tarda de manera extraordinària i fa els següents aclariments:

– PIMEC ha condemnat, a través de la Taula per la Democràcia, que agrupa una part molt important de les entitats i organitzacions del país, la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir les votacions a Catalunya durant la jornada d’ahir. La patronal rebutja de manera enèrgica aquestes actuacions desproporcionades i demana responsabilitats.

– Així mateix, l’entitat vol fer arribar la seva solidaritat els més de 800 ferits i a les seves famílies.

– Amb l’objectiu de donar una resposta unitària a aquests fets, les entitats i organitzacions que formem part de la Taula per la Democràcia ens vam reunir ahir al vespre i avui al matí per acordar aturades per demà, 3 d’octubre.

– Tenint en compte la pluralitat de sentiments i sensibilitats dels empresaris i treballadors, PIMEC respecta la seva voluntat individual de cadascú i recolza la decisió d’aturar l’activitat o no, total o parcialment. PIMEC aposta pel pacte dins de l’empresa.

– Estem davant d’un conflicte polític amb repercussió social i reiterem la necessitat de diàleg entre els governs per resoldre’l.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies