La Torre d’en Gorgs acull el primer taller participatiu del nou projecte, Un País en Comú

El pàssat dijous Podem Barberà va encetar el projecte de tallers per debatre i posar sobre la taula diferents aspectes d’acció política i social que millorin la vida de les ciutadanes i ciutadans.

Aquest taller obert a la ciutadania i per tant a persones d’altres forces polítiques vol ser un punt de trobada per posar teme en comú. En aquest primer taller amb una participació d’unes 40 persones varen participar  diferents persones de l’àmbit polític barberenc com el José Luis Rivera, regidor de Recuperem Barberà, que farà de dinamitzador, el David Clarà, Tinent d’Acaldia, Secretari General de Podem Barberà i membre del Grup Impulsor d’Un País En Comú, que farà una
de les ponències o la Sandra Ramos, regidora de Junts x Barberà i membre del Consell Ciutadà de Podem Catalunya, que s’encarregarà de la relatoria. També hi participarà com a ponent Agnès Petit membre al Congrés d’En Comú Podem.

David Clarà ha manifestat: “Aquest dijous a Barberà vam començar a parlar de com podem construir un país en comú. Encara hem de treballar molt, però estem d’acord en moltes coses. De moment coincidim en que hem de buscar fórmules per mobilitzar les joves, hem de parlar de conciència de classe sense embuts.”

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies