Pere Pubill escollit nou cap de llista d’ERC de Barberà del Vallès

El passat 4 de juliol l’Assamblea de la Sección local d’ERC Barberà del Vallès va escollir per encapçelar la llista electoral a les municipals de 2019 a Pere Pubill, actual Portaveu del Grup Municipal al consistori.

Pere va començar el seu discurs denotant l’excepcionalitat dels darrers anys a l’Ajuntamnent i elevant la feina que tant Ramon Cos com Roger Pérez han desenvolupar al seu costat al Grup Municipal.

”En els dos anys que hem estat a goverm hem complert més del 52% dels nostres compromisos electorals “ explica a Pubill, detallant la boba feina duta a terme a días del consistori. “Em torno a presentar amb la voluntat de seguir amb el projecte engegat fa 3 anys i seguir vetllant per fuer una Barberà millor”.

Les persones militants, simpatizans i amigues van fer confiança majoritariament a Pubill per a revalidar la seva posició de cap de llista. Pubill, entre aplaudiments, agraeix l’oportunitat i recorda que aquesta és la candidatura de tots i totes.

ERC Barberà del Vallès realitzarà una presentació pública del candidat el proper 22 de setembre amb la presència de nombrosos companys de  sigles com el diputat al Congreso:Joan Tardà.

Tambè es va renovar l’Executiva quedant de la següent manera:

President: Jordi Sancho

Secretaria d’ Organització:Natanael Planes

Secretaria de Finances: Vanessa Gómez

Secretaria d’Imatge i Comunicació: Mireia Gil

Secretaria de la Dona: Faviola Galindo

Secretaria de Política Municipal: Roger Pérez

Representant de les JERC: Roger Pérez

Portaveu del Grup Municipal: Pere Pubill

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies