PABLO PICASSO ESTA EN LLUITA

El passat dijous la comunitat educativa de l’escola Pablo Picasso va convocar una manifestació des del centre escolar fins la Plaça de la Vila, per manifestar el seu malestar pel tancament d’una línia de P3. Davant el descens de la natalitat han rebut la noticia per part del Departament d’Ensenyament que tancarien aules de P3 a Barberà, començant per la seva escola. Això comportarà a més  de no garantir el criteri de proximitat i el dret a la lliure elecció de les famílies a escollir el centre escolar, el risc de la pèrdua de llocs de treballs.

Ni la pluja ni el mal temps van aturar a les famílies, als pares i les mares,  fills i filles i tots els representants educatius a recórrer els carrers de la nostra ciutat per fer escoltar la seva veu. I demanar el suport de les institucions locals per tal de fer un front comú.

Finalment els representant de l’AMPA i membres del professorat van ser rebuts per diferents membres de l’equip de govern.

S’ha de lluitar junts, crear un consell escolar on estiguin representat tots els agents implicats, pares, professors,  a més de representants de tots els partits polítics, tal com va proposar el partit socialista en l’últim ple, per trobar solucions conjuntes a un problema que ens afecta a tots. Doncs ara és el torn de l’escola Pablo Picasso però demà potser qualsevol altre del nostre municipi. Lamentablement l’escola publica porta massa temps en risc i la situació actual no afavoreix la seva recuperació. I parlem de nens i nenes, del seu futur que no pot esperar. Necessitem una ESCOLA PUBLICA DE QUALITAT

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies