OBRES ATURADES

Les obres que s’estan duent a terme als carrers Pintor Murillo i Dr. Ferran davant del Mercat municipal 11 de Setembre, estan aturades per que han sorgit problemes a les obres de reforma.

Segons que informa l’Ajuntament de Barberà aquests problemes són deguts única i exclusivament responsabilitat de l’empresa donat que no està complint amb els compromisos contractuals de l’adjudicació de l’obra. Segons l’Ajuntament s’estan fent totes les gestions necessàries perquè es reprenguin els treballs tal i com estava previst i que els veïns han d’assumir només les molèsties raonables previstes en el projecte.

Però el cert és que durant la darrera setmana els treballs han estat totalment aturats i les molèsties són principalment pels veïns, per l’accés al mercat, al CAP  i als comerços del carrer Murillo.

Els veins han estat convocats del proper dia 13 a les 13:30 hores a una sessió pública informativa a la sala de Plens, per tal de donar-los informació sobre l’estat de les actuacions

Aquestes obres són a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb conveni amb l’Ajuntament de Barberà a través del Programa d’Actuació de Cohesió Territorial (PACTE) 2016-2019.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies