Noves propostes del programa ”Eduquem en família” de la Diputació de Barcelona

Durant curs 2017-2018, el Catàleg de suport a la funció educativa de les famílies, “Eduquem en família”, està oferint dues noves activitats que responen a demandes de les famílies recollides pels ajuntaments durant el curs anterior i que estan tenint molt bona acollida entre els assistents: “Transicions a la primera infància: com gestionar els canvis d’etapa 0-6” i “Gestió d’agenda escolar i ús de pantalles en temps fora d’escola”.

L’oferta del curs inclou en total 23 activitats, de diferents formats i temàtiques relacionades amb educació i família, que volen afavorir la participació i vinculació de les famílies a l’escola i l’èxit educatiu dels infants.

Les properes activitats són “Educar sense cridar”, el 17 de gener a Sant Boi de Llobregat, el 18 a Viladecans, el 23 a l’Ametlla del Vallès i el 24 a Sant Boi de Lluçanès.

En total, durant el curs 2017-2018 s’organitzaran 200 activitats per tot el territori de la demarcació, arribant a petites poblacions amb més dificultat per accedir a aquest tipus d’oferta educativa i a entorns amb més necessitats socioeducatives. L’èxit de participació es relaciona directament amb una acurada programació, organització i difusió de les activitats per part tant dels proveïdors com dels municipis.

Eduquem en família és una acció de la Gerència dels Serveis d’Educació per impulsar l’èxit escolar i enfortir la participació educativa de les famílies als seus municipis.

Deixa un comentari