Noves propostes del programa ”Eduquem en família” de la Diputació de Barcelona

Durant curs 2017-2018, el Catàleg de suport a la funció educativa de les famílies, “Eduquem en família”, està oferint dues noves activitats que responen a demandes de les famílies recollides pels ajuntaments durant el curs anterior i que estan tenint molt bona acollida entre els assistents: “Transicions a la primera infància: com gestionar els canvis d’etapa 0-6” i “Gestió d’agenda escolar i ús de pantalles en temps fora d’escola”.

L’oferta del curs inclou en total 23 activitats, de diferents formats i temàtiques relacionades amb educació i família, que volen afavorir la participació i vinculació de les famílies a l’escola i l’èxit educatiu dels infants.

Les properes activitats són “Educar sense cridar”, el 17 de gener a Sant Boi de Llobregat, el 18 a Viladecans, el 23 a l’Ametlla del Vallès i el 24 a Sant Boi de Lluçanès.

En total, durant el curs 2017-2018 s’organitzaran 200 activitats per tot el territori de la demarcació, arribant a petites poblacions amb més dificultat per accedir a aquest tipus d’oferta educativa i a entorns amb més necessitats socioeducatives. L’èxit de participació es relaciona directament amb una acurada programació, organització i difusió de les activitats per part tant dels proveïdors com dels municipis.

Eduquem en família és una acció de la Gerència dels Serveis d’Educació per impulsar l’èxit escolar i enfortir la participació educativa de les famílies als seus municipis.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies