Nodus Barberà inicia les jornades empresarials 2017 dedicades a donar informació i formació a empreses i professionals

Més d’una vintena d’empreses de diferents sectors van assistir a la sessió informativa on s’aprofundia en els aspectes clau a tenir en compte en la negociació amb els bancs i les entitats de crèdit.

Representants de més d’una vintena d’empreses dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de Barberà del Vallès i la comarca es van donar cita el passat dimecres, 22 de febrer, a la primera sessió informativa de l’any del Centre de Negocis Nodus Barberà.

La sessió, impulsada per la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, va estar conduïda pe consultor empresarial expert en l’àmbit bancari, Carles Fontanella, amb una dilata trajectòria en les àrees de crèdit i riscos del sector bancari espanyol. El contingut de la sessió sobre Negociació bancaria donava a els persones assistents una visió de les eines, coneixements i pautes d’actuació per abordar una negociació amb èxit davant les entitats financeres i de crèdit.

Millorar la cultura financera de les persones i les empreses Amb aquestes accions el Centre de Negocis Nodus Barberà segueix donant suport a les empreses i professionals de la ciutat en la creació d’una cultura econòmica més sòlida, en el domini dels conceptes financers i el coneixement de les habilitats negociadores que enforteixen als ciutadans i els empresaris i ajuden a fer créixer el benestar financer de present i futur.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies