Nodus acull una nova sessió de Networking amb gran èxit de participació

Barberà, pionera en el networking empresarial, continua fomentant les relacions i els contactes entre les empreses de la ciutat i la comarca. L’edició d’enguany de la jornada de networking ‘Barberà Vallès Occidental Networking qualitatiu 2017’ va ser organitzada novament per l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament conjuntament amb Pimec i Summa System, i va reunir a més de 65 empresaris. La dinàmica de trobades i reunions empresarials bilaterals (1 a 1) va ser el punt fort la sessió, que el passat 23 de març es va dur a terme a l’Auditori del Centre de Negocis Nodus Barberà.

Fomentar el coneixement mutu i les relacions entre empreses
L’acte es va iniciar amb les tres intervencions de caràcter institucional de benvinguda i presentació per part de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, el tinent d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Barberà, Pere Pubill i Linares, i el President de PIMEC al Vallès Occidental, Francesc Elias.

Difondre estratègies de creixement per Pimes
L’acte va comptar amb dues conferències enfocades a les estratègies digitals que poden incorporar les PIMES per potenciar el seu creixement. La primera intervenció a càrrec de Alberto Rodilla, Ceo i fundador de “Brighid Studio” va exposar quines són les tendències principals per desenvolupar accions de marca (branding). Per la seva banda, Gerard Compte, Ceo i fundador de “Find tath Lead” va dur a terme una exposició sobre estratègies de creixement per a PIMES i
startups centrant-se en les noves eines de marketing i de captació de noves oportunitats comercials (leads).

Potenciar els contactes de negoci efectius
Com en darreres edicions del GettingContatcs, la metodologia emprada en la segona part de la jornada es basava en la realització d’entrevistes bilaterals entre empresaris amb un temps marcat i una rotació programada amb l’objectiu de realitzar el major nombre d’entrevistes. El sistema de preparació de les entrevistes encreua els interessos manifestats prèviament pels participants per tal de garantir un alt grau d’efectivitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies