Neix la Coordinadora del Moviment Veinal del Vallès

Les entitats veïnals del municipis de Badia, Barberà, Sabadell, Santa Perpetua, Sant Quirze i Sabadell impulsen la Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès per causa de la inoperància dels governs de les seves poblacions, el de la Generalitat i de l’Estat en trobar solucions a problemes, alguns molt vells, que afecten de manera individual o conjunta a aquests municipis.

En la reunió de presentació celebrada el passat dijous 20 d’octubre al Centre Cívic de la Concòrdia a Sabadell, i a la que hi van assistir representants veïnals de tots els municipis va quedar molt clar que “estem farts del menyspreu i denunciem que la veu de la ciutadania no tan sols no es tinguda en compte més enllà de trobades formals generalment estèrils i les oïdes sordes a les propostes i reivindicacions que exposem, sinó que les decisions que adopten les administracions, es fan en taules i fòrums on la participació de la societat civil no existeix”. 

Així mateix va quedar molr clar que la Coordiandora pretén ser el marc on detectar i analitzar els problemes del territori i poder determinar la prioritat i la forma més adient per reivindicar les solucions, participant en la definició de les mateixes. Tot i que la Coordinadora queda conformada per entitats veïnals (associacions i federacions de veïns) neix amb la voluntat d’establir relacions amb altres moviments socials del territori.

En la presentació també es va manifetar quines són les problemàtiques prioritàries i que cal abordar més aviat: sanitat, mobilitat-transport, residències públiques, aeroport de Sabadell, amiant i col·lector Sabadell-Barberà.

Pel que fa a Barberà cal manifestar que la preocupació màxima està dirigida a dos aspectes: l’aeroport de Sabadell i el col·lector de Can Gorgs.

 

img_1320

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies