Més de 6.700 alumnes tenen beca de menjador al Vallès Occidental

El curs escolar comença el 14 de setembre amb 6.710 alumnes amb beca de menjador al Vallès Occidental. Les sol·licituds ja s’han assignat per incloure’s en els llindars marcats per la Generalitat de Catalunya. La data no és definitiva degut a que encara estan pendents la resolució de 2.377 sol·licituds segons els recursos que puguin arribar del Departament d’Educació. Unes 2.725 sol·licituds presenten irregularitats documentals i per tant també caldrà resoldre-les quan es completin.

Ignasi Giménez, president del Consell Comarcal, va explicar que “des dels serveis tècnics del Consell s’està treballant amb la delegació territorial d’Educació per poder confirmar el més aviat possible la quantitat de què disposarem per atendre les beques que encara no han estat atorgades, les 2.377 sol·licituds que compleixen requisits però que no arriben al llindar per l’assignació directa”.

Núria Colomé, vicepresidenta i consellera delegada pel temes d’Educació, va explicar que “ tal com ja vam fer el curs passat, esperem poder donar sortida a més sol·licituds i hem traslladat al govern de la Generalitat la necessitat de conèixer ben aviat els recursos de què disposem. Aquest anys hem rebut 15.728 sol·licituds, mentre que el curs passat en vàrem rebre 13.882 i se’n varen atorgar 9.405”.

A dia 4 de setembre les dades concretes són que hi ha el total de sol·licituds són de 15.728 i els ajuts són 6.710.Beques-menjador

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies