Més de 500 persones participen de la benedicció i inauguració de la seu de Càritas Diocesana

Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, acompanyat per representants de diferents administracions públiques, entitats i altres agents socials, i per centenars de col·laboradors de Càritas, inaugura la seu de Càritas Diocesana.

2014_12_05_CDTR_ARX_FT_Inauguració_seu_Càritas_Diocesana_Terrassa_002

Ahir divendres, al número 11 del carrer Duran i Sors de Sabadell, ha tingut lloc la benedicció i inauguració de la seu de Càritas Diocesana del Bisbat de Terrassa.

L’acte l’ha presidit Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, que ha estat acompanyat pel Sr. Bisbe auxiliar, Mons. Salvador Cristau, per l’alcalde de Sabadell, el Sr. Joan Carles Sánchez, per la consellera de Benestar i Família, Sra. Neus Munté i pel diputat de la Diputació de Barcelona, Sr. Carles Rossinyol.

També han assistit representats de diferents entitats eclesials i civils, com ara la Direcció General de Joventut, els consells comarcals del Vallès; els ajuntament de Barberà del Vallès, Matadepera, Polinyà, Ripollet, Sentmenat i Terrassa; de la Cúria diocesana del Bisbat de Terrassa; els Pares Claretians; entitats socials; Càritas Diocesanes de Catalunya, Càritas Catalunya i Càritas Espanyola; així com col·laboradors de Càritas a la diòcesi de Terrassa: socis, donants, voluntaris, empreses, fundacions, etc.

Tots els representants que han intervingut en els parlaments han destacat el paper de Càritas en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social i han posat de manifest la necessitat d’efectuar un treball complementari entre les administracions, les entitats socials i altres agents de les nostres comunitats.

 

Gràcies a la donació d’aquest edifici a Càritas per part del Bisbat de Terrassa i el Pares Claretians, es pot donar serveis de suport a totes les Càritas locals presents en 123 parròquies de 54 municipis de la diòcesi de Terrassa, que comprèn les comarques del Vallès Oriental i Occidental.

 

Aquest emblemàtic espai de Sabadell, recuperat després de més de vint-i-cinc anys d’estar tancat, també acollirà la seu de l’Observatori de la Pobresa i l’Exclusió Social a la diòcesi de Terrassa; així com un empresa d’inserció laboral de nova creació.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies