Més de 400 nens i nenes a les jornades atlètiques de Can Llobet

Les Instal·lacions Esportives Municipals Can Llobet van acollir, el passat divendres 26 de febrer, a més de 400 nenes i nens que van participar durant tot el matí en les Jornades Atlètiques.
Aquesta trobada està organitzada pels i les mestres especialistes en gimnàstica dels centres d’educació de primària de Barberà i Badia del Vallès, que periòdicament es reuneixen per desenvolupar, entre d’altres, jornades formatives, d’intercanvi d’experiències així com d’organització i programació d’activitats per al seu alumnat. Una d’aquestes són les Jornades Atlètiques que tenen com a finalitat afavorir la interrelació de l’alumnat d’ambdues ciutats així com fomentar l’esport i els hàbits saludables amb un eix vertebrador, el respecte i el gaudí amb l’activitat física.
Així, durant el matí, els i les alumnes de 6è de primària van realitzar diferents proves atlètiques com curses, salts de llargada, d’alçada i de llançament, a més de gaudir d’una estona divertida i de germanor.
Destacar que aquesta no ha estat l’única trobada que organitzen els i les mestres. El passat 19 de febrer, les IEM Can Llobet van acollir una altra jornada, en aquest cas dedicada als jocs i que va reunir a 450 joves de 4t curs de les escoles dels dos municipis.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies