Marina Gea González de l’Institut La Romànica recull de la consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, el Premi Extraordinari de Batxillerat

La consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, lliurarà el proper dilluns els premis als 43 guardonats amb els Premis Extraordinaris de Batxillerat. L’acte tindrà lloc a partir de les 18h al Palau de la Generalitat. Per part d’Ensenyament, també hi assistiran el secretari general, Lluís Baulenas; el secretari de Polítiques Educatives, Joan Mateo; la directora general d’Educació Secundària i Batxillerat, Rosa M. Artigal; i el director general de Centres Públics, Antoni Massegú.

Els Premis són un reconeixement oficial a l’excel•lència dels estudiants que van superar segon de batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de Catalunya. Els alumnes guardonats han dut a terme unes proves comunes realitzades el passat 27 de juny en diferents centres educatius. Dels 43 premiats, 18 corresponen a centres del Consorci d’Educació de Barcelona, 3 a la Catalunya Central, 4 a Girona, 5 a Lleida, 1 a Tarragona, 3 al Maresme-Vallès Oriental i 9 al Vallès Occidental. De l’alumnat guardonat, un total de 30 alumnes cursaven el passat curs el batxillerat de l’àmbit científic-tecnològic i 13 de l’humanístic social.

Els premis suposen un estímul per als alumnes i alhora són una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre alumnat, professorat i família. Els guanyadors estan exempts de les taxes universitàries durant el primer curs, obtindran una plaça gratuïta durant el curs que ve a l’Escola Oficial d’Idiomes i una estada en un centre de recerca de referència –com ara l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya, l’Institut d’Estudis Espacials, el Museu Nacional d’Art de Catalunya o el Centre de Regulació Genòmica, entre d’altres-. A més, poden optar al Premi Nacional de Batxillerat que atorga el Ministeri d’Educació entre els guanyadors de la resta de l’estat.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies