Marc Castells, nou president de la Diputació de Barcelona

Marc Castells i Berzosa (Igualada, 1972), casat i pare de dos fills, va començar la seva vida política el 1997, motivat pel patriotisme i per l’estima pel país. És un polític amb un marcat sentit de país i compromès amb les persones, defensor convençut de la identitat de Catalunya i de la seva independència com la millor garantia per a un futur millor, fortament arrelat a la ciutat d’Igualada i implicat en els compromisos cívics.

El 2007 encapçala la candidatura de CiU a l’alcaldia d’Igualada i es converteix en cap de la primera força de l’oposició. Serà el 2009 quan assumirà la seva primera responsabilitat de govern com a president del Consell Comarcal de l’Anoia. En les eleccions municipals de 2011 esdevé alcalde d’Igualada; i, quatre anys més tard, en les municipals de 2015 obté la majoria absoluta.

És durant els seus anys d’alcalde que inicia també la trajectòria política a la Diputació de Barcelona, primer com a diputat delegat d’Educació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (2011-2013) i, posteriorment, d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge (2013-2015). En la present legislatura, des de l’any 2015, ha estat vicepresident i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies