Marc Castells, nou president de la Diputació de Barcelona

Marc Castells i Berzosa (Igualada, 1972), casat i pare de dos fills, va començar la seva vida política el 1997, motivat pel patriotisme i per l’estima pel país. És un polític amb un marcat sentit de país i compromès amb les persones, defensor convençut de la identitat de Catalunya i de la seva independència com la millor garantia per a un futur millor, fortament arrelat a la ciutat d’Igualada i implicat en els compromisos cívics.

El 2007 encapçala la candidatura de CiU a l’alcaldia d’Igualada i es converteix en cap de la primera força de l’oposició. Serà el 2009 quan assumirà la seva primera responsabilitat de govern com a president del Consell Comarcal de l’Anoia. En les eleccions municipals de 2011 esdevé alcalde d’Igualada; i, quatre anys més tard, en les municipals de 2015 obté la majoria absoluta.

És durant els seus anys d’alcalde que inicia també la trajectòria política a la Diputació de Barcelona, primer com a diputat delegat d’Educació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (2011-2013) i, posteriorment, d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge (2013-2015). En la present legislatura, des de l’any 2015, ha estat vicepresident i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local.

Deixa un comentari