L’Oficina Municipal de l’Habitatge va atendre 6.993 visites l’any 2015

L’Oficina Municipal d’Habitatge de Barberà del Vallès ha realitzat durant l’any 2015 un total de 6.993 visites i tasques d’assessorament i d’informació al ciutadà. S’ha produït un creixement de les consultes del 5% respecte de l’any anterior en què es van arribar a atendre 6.665 visites.

L’atenció al ciutadà ha estat majoritàriament de manera presencial (4.756 visites a l’Oficina) respecte de les fetes per telèfon (2.072 consultes) i per correu electrònic (165 consultes).

En termes generals, s’han atès consultes i s’han gestionat expedients de programes de lloguer d’habitatges, del registre de sol·licitants d’habitatge de protecció oficial, d’ajuts al pagament de lloguer i prestacions d’urgència especial i, a més, s’ha prestat servei i assessorament a persones amb deutes de lloguer o deutes hipotecaris. D’altra banda, també s’han gestionat i tramitat expedients de cèdules d’habitabilitat i ajuts a la rehabilitació.

Ampliarem l’informació en l’edició paper del 6 de maig de 2016entrada_omh_560x560

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies