L’Independent visita la Fira del Torró i la Xocolata a la pedra d’Agramunt

L’Independent visita la Fira del Torró i la Xocolata a la pedra d’Agramunt, la fira més dolça. Unes jornades plenes de visitants i d’activitats on es podia degustar les diferents varietats de torró i de xocolata. En la que podríem trobar des de les varietats més tradicionals com el torró dur i el tou, com fins a les més innovadores. Dins d’aquestes últimes novetats podríem trobar torrons amb l’alga Nigori, de gintònic o de vi, tot un ventall d’innovació pel paladar. També es van poder degustar les noves tendències el torró ecològic que sorprèn pel seu sabor no tant dolç com la resta al estar elaborat amb sucre de canya.

Una de les activitats estrella de la fira i que atrau més públic és la demostració de l’elaboració del torró “la Cuita”.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies