L’Esplai L’Esquirol commemora el Dia Universal dels Drets de la Infància i el seu 30 aniversari

El 20 de novembre se celebra arreu del món el Dia universal dels Drets de la Infància, i un any més l’Esplai L’Esquirol de Barberà del Vallès ho commemora. Enguany, com el centre celebra el seu 30 aniversari ho vol commemorar d’una forma especial.

L’entitat convida a la ciutadania a participar en la festa que organitza aquest dissabte dia 19 de novembre a la plaça de la Vila on es desenvoluparà diferents activitats i tallers de maquillatge, entre d’altres. L’Esquirol també instal·larà jocs gegants i inflables perquè els nens i nenes de Barberà puguin passar-s’ho d’allò més bé. La Festa que s’iniciarà se celebrarà de 16.30 a 20.30h també comptarà amb una xocolatada popular (18.30h). Cal dir que durant aquest dia l’Esplai L’Esquirol instal·larà una carpa informativa on donarà a conèixer a les famílies quin tipus d’activitats fan amb nens i nenes de diferents edats, així com
aquelles sortides que tenen previstes com les colònies de primer trimestre obertes a tothom. Les colònies es realitzaran el cap de setmana 26 i 27 de novembre a la Casa de Colònies La Conreria de Tiana. L’edat compresa per participar és de 4 a 17 anys.

La Festa comptarà amb la col·laboració de El Cabas

Deixa un comentari