Les pistes de Can Llobet han acollit les Jornades Atlètiques i Cooperatives

Més de 400 nens i nenes de Barberà i Badia participen en les Jornades Atlètiques i Cooperatives a les Instal·lacions Esportives Municipals Can Llobet , els passats dies 2 i 3. Es tracta d’unes trobades que organitzen els i les mestres d’Educació Física dels centres d’educació primària de Barberà i Badia del Vallès, que tenen per objectiu afavorir la interrelació de l’alumnat d’ambdós municipis així com fomentar l’esport i els hàbits saludables.

Les Jornades tenen com a finalitat afavorir la interrelació de l’alumnat d’ambdues ciutats així com fomentar l’esport i els hàbits saludables amb un eix vertebrador, el respecte i el gaudí amb l’activitat física. Durant el matí, els i les alumnes van realitzar diferents proves atlètiques com curses, salts de llargada, d’alçada i de llançament, a més de gaudir d’una estona divertida i de germanor.
Aquestes trobades, que estan organitzades pels i les mestres especialistes en gimnàstica dels centres d’educació de primària de Barberà i Badia del Vallès, que periòdicament es reuneixen per desenvolupar, entre d’altres, jornades formatives, d’intercanvi d’experiències així com d’organització i programació d’activitats per al seu alumnat. Les jornades ajuden a l’alumnat de diferents centres a crear un vincle que podran mantenir quan es trobin a l’institut.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies