L’empresa Amazón instal·larà en Barberà un nou centre logístic

Important noticia per la nostra ciutat doncs pot suposar llocs de treball, l’empresa estatunidenca de comerç electrònic Amazón es situarà en una nau plataforma logística de més de 51.000 metres quadrats a Barberà del Vallès, que es convertirà en el segons centre més gran de Catalunya.

Informació que va avançar TV3, Amazón estarà ubicada en una parcel·la de 80.000 metres quadrats propietat de la immobiliària Goodman, ja s’han començat les obres que constarà de dos edificis. Els terrenys pertanyent al municipi de Barberà, però es situen propers a Sabadell en el polígon de Can Roquetes, a 20 minuts de Barcelona i amb fàcil accés a vies de comunicació com són l’autopista AP-7 i la C-58.

El centre de Barberà  serà el setè centre de la multinacional que té en Catalunya. La companya conta amb altres centres en Castellbisbal, Martorelles , la Zona franca, així com dos instal·lacions més petites en la mateixa ciutat de Barcelona, una en el @22 i altre en el carrer Rosselló i la més gran de totes en el polígon Mas blau de El Prat de Llobregat, amb més de 63.000 metres quadrats.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies