L’Associació de Dones Braç a Braç visibilitza a ‘Les grans oblidades’

El taller, que va tenir molt bona assistència, va estar impartit per les coach i terapeutes, Sònia Ortiz Guarch i Sònia Campos Magallanes, i la psicòloga Mª Carmen Rosillo López. Durant més d’una hora es va fer un repàs del paper de centenars de dones que han format part de la nostra història i que han estat invisibilitzades.

L’Associació de Dones Braç a Braç va commemorar ahir el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, recordant a totes aquelles dones que han estat invisiblitzades al llarg de la història.

Ho va fer amb el taller ‘Les grans oblidades’, dut a terme per les coach i terapeutes, Sònia Ortiz Guarch i Sònia Campos Magallanes, i la psicòloga Mª Carmen Rosillo López, les quals van manifestar la necessitat de reconèixer i recordar a totes aquelles dones que no han estat visibilitzades, mostrant així les seves aportacions a la història.

L’activitat va tenir un gran interès per part del públic assistent. De fet, van assistir un total de 65 persones, 64 dones i 1 home, que van coincidir en ” l’excel·lent treball en equip ” de les participants per oferir, conèixer i aprendre la visió completa de la història.

Les dones al llarg dels temps han estat invisibilitzades i menystingudes com a professionals i autores de diferents fets històrics importants. Moltes d’elles han contribuït a l’enriquiment del nostre coneixement. Cal recuperar la memòria històrica i les seves aportacions i donar-li el protagonisme que es mereixen.

L’Associació de Dones Braç a Braç continua amb les seves activitats en commemoració del Dia Internacional de les Dones. El proper dijous, 16 de març, tal com van fer el dia 8, tornarà a instal·lar una parada al Mercat Onze de Setembre per recaptar fons que aniran destinats íntegrament al projecte ‘De Mujer a Mujer’ de la Fundació Vicente Ferrer.

Les dones de Braç a Braç vendran llibres i diferents manualitats que han fet durant l’any per recolzar la que vol ser la major societat cooperactiva de dones al món, i aconseguir l’apoderament i l’avenç de les dones de les comunitats i castes més desfavorides d’Andhra Pradesh.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies