L’Associació Àmbit B30 aposta per reforçar la presència empresarial dins l’agrupació

Aquest matí s’ha reunit a Mollet del Vallès la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 on s’ha acordat, entre d’altres, començar a treballar per ampliar la base social dels membres de l’Associació i impulsar un grup motor empresarial. Es tractaria d’incorporar empreses punteres a títol individual, el que es coneix com a empreses “tractores”.

El propòsit és obrir i promoure una major implicació directa d’aquelles empreses que mantenen algun tipus de relació amb els projectes que es duen a terme dins de l’Associació amb l’objectiu, com ha explicat el president de l’Associació i alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs “de donar un pas més en la tasca, molt cops discreta i silenciosa, de seguir promovent les potencialitats d’aquesta àrea provocant sinergies entre tots els actors implicats per tal de generar activitat econòmica i ocupació estable i de qualitat” el que en definitiva és “procurar una millora del nivell de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

Monràs també ha anunciat que “també estem treballant en l’anomenada economia circular en el sentit de donar una major fortalesa a les empreses ubicades al nostre territori, ja que moltes vegades, per desconeixement, encarreguem productes a l’exterior quan els produeixen empreses de casa”.

Durant aquesta Comissió Executiva també s’ha acordat avançar en la posada en marxa del Grup Hub B30 com a espai competitiu de manufactura avançada o arribar a punts de col·laboració concrets amb la Diputació de Barcelona per tal de reforçar l’eina Núvol B30 amb l’objectiu d’alliberar als ajuntaments del manteniment, la gestió i el cost de les bases de dades.

Així mateix, també s’ha acordat continuar amb la tasca d’aproximació entre les empreses especialitzades en la cadena dels biosensors i els sectors productius i assistencials, com ara els hospitals, per potenciar projectes de cooperació mutu.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies