L’alumnat dels cursos de català treballen receptes típiques del seu país

Els i les alumnes dels Cursos de Català del Consorci de Normalització Lingüística de Barberà del Vallès, han aprofitat la seva procedència diversa per treballar i presentar a l’aula diferents receptes de plats típics del seus països o dels llocs d’origen d’on provenen.

D’aquesta manera l’alumnat va poder conèixer en català com s’elabora el giuwedj de Bulgària; les arepas, típiques de Colòmbia o Veneçuela; els espetos de sardina, de Màlaga o Granada; el pollastre Biriyani del Pakistan; el chébu, típic del Senegal; els callos a la madrilenya, o el tagín del Marroc, entre d’altres.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Configuració de cookies
Política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies