L’Ajuntament presenta la remodelació dels carrers Pintor Murillo i Doctor Ferran

Aquest dimecres, 20 de setembre a les 19h, el veïnat i els comerços dels carrers Pintor Murillo (entre el passeig Dr. Moragas i el carrer Verge de l’Assumpció) i el carrer Doctor Ferran (entre la carretera de Barcelona i el carrer de Santa Bàrbara) estan convocats a la presentació del projecte de reurbanització d’aquests dos trams de carrer. L’acte es durà a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i serà presentat pel Tinent d’Alcaldia de Territori i Medi Ambient, Fabià Díaz-Cortés, i personal tècnic municipal de la mateixa regidoria.

A la trobada s’explicarà l’estat de tramitació del projecte i les previsions respecte l’execució de les obres. El públic assistent podrà prendre la paraula per aclarir dubtes i opinar sobre el projecte. Es preveu la transformació dels carrers Pintor Murillo (entre el passeig Dr. Moragas i el carrer Verge de l’Assumpció) i el carrer Doctor Ferran (entre la carretera de Barcelona i el carrer de Santa Bàrbara). Complementàriament a aquesta actuació també es preveu la renovació de la
vorera oest de la carretera de Barcelona (entre el carrer Manuel de Falla i el núm. 197 de la mateixa carretera); aquest conjunt d’actuacions tenen per objecte millorar les condicions urbanístiques i d’accessibilitat a la zona comercial de l’entorn del Mercat Municipal Onze de Setembre.

La intervenció dels carrers Pintor Murillo i Doctor Ferran es realitza amb els mateixos criteris globals a tot l’àmbit del projecte, unificant la caracterització del carrer amb el mateix tipus de paviment, il·luminació i mobiliari urbà. Al marge dels aspectes de superfície, també es preveu la renovació o millora puntual de les xarxes de serveis que ho requereixen. El projecte es realitza a través de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a petició de l’Ajuntament; ha estat aprovat inicialment amb un pressupost total de 400.807,90 €uros i segueix el seu tràmit per poder licitar les obres. Podem preveure que l’execució de les obres es durà a terme a principi de l’any 2018.

Per altra part, respecte al projecte de la vorera del tram descrit de la carretera de Barcelona, també s’ha redactat el corresponent projecte valorat en 101.259,18 €uros per part dels serveis tècnics de l’AMB, i actualment està pendent de l’aprovació per part del Servei de Carreteres de la Generalitat.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies