L’Ajuntament de Terrassa i PIMEC Vallès Occidental uneixen esforços per generar activitat econòmica i ocupació en l’àmbit municipal

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president de PIMEC Vallès Occidental, Francesc Elías, han signat avui un acord de col•laboració per tal de promoure accions de millora en el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses i autònoms del municipi, a través d’actuacions conjuntes que reverteixin en la generació d’activitat econòmica i ocupació en l’àmbit municipal.
A partir d’aquest conveni, la patronal desenvoluparà cursos i sessions d’interès empresarial en espais municipals dirigits a tot el teixit productiu de la ciutat. PIMEC fa un important pas endavant al Vallès Occidental per donar resposta a les necessitats formatives de les empreses de tota la comarca i per seguir impulsant el seu creixement i competitivitat.
PIMEC Vallès Occidental oferirà, a partir d’ara, un ventall més ampli d’accions formatives dirigides a totes les àrees funcionals i a tots els col•lectius, i assessorarà les empreses per desenvolupar els seus plans de formació i dissenyar accions específiques a mida.
L’alcalde de Terrassa ha assenyalat que el conveni “és fruit de l’objectiu comú d’estar al costat de les petites i mitjanes empreses i dels autònoms” perquè d’ells “en depèn la feina i el progrés de milers de persones a Terrassa i de milions a nivell nacional i estatal”. I ha afegit que “sovint a nivell autonòmic i estatal no se’ls tracta com es mereixen”.
Per la seva banda, el president de PIMEC Vallès Occidental ha agraït a l’Ajuntament de Terrassa aquest acord que “permetrà guanyar proximitat amb els socis de la ciutat i, per tant, millorar en la nostra funció de lobby i defensa dels interessos de les petites i mitjanes empreses i autònoms del territori”.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies