L’Ajuntament de Barberà subvencionarà la contractació de persones desocupades del municipi

El projecte calcula subvencionar un 50% del salari brut.

 L’objectiu és fomentar la contractació de  barberencs i barberenques en situació d’atur, subvencionant 6 dels 12 mesos de les despeses salarials i de Seguretat Social.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès, a través de la Fundació Barberà Promoció i amb el suport econòmic del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, vol establir una línia de subvencions públiques a empreses i autònoms per al foment de l’ocupació efectiva mitjançant la contractació de persones desocupades de Barberà del Vallès.

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu subvencionar a totes aquelles empreses i/o autònoms que compleixin els requisits per a la contractació de persones desocupades com a mínim durant 12 mesos, essent subvencionables les despeses salarials i de Seguretat Social dels 6 primers mesos.

El consistori subvencionarà el 50% del salari brut de les persones que es contractin per 12 mesos.
• Màxim de 1.200 euros/mes en el cas del grup de cotització 11.
• Màxim de 1.300 euros/mes en el cas del grup de cotització 10.
• Màxim de 1.400 euros/mes en el cas del grup de cotització 05-09.
• Màxim de 1.600 euros/mes en el cas del grup de cotització 01-04.
Les entitats interessades es podran beneficiar d’un màxim de 50.000 euros per sol•licitud.

Les sol•licituds es poden presentar a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania fins al 21 d’abril de 2017 o fins esgotar pressupost.

Contacteu amb la Fundació Barberà Promoció per gestionar les vostres sol•licituds:
Olga Giner – olga.giner@barpro.cat
937192837 (ext. 757)

01-diptic-66-1-1

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies