L’Ajuntament de Barberà subvencionarà la contractació de persones desocupades del municipi

L’Ajuntament de Barberà del Vallès, a través de la Fundació Barberà Promoció i amb el suport econòmic del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, vol establir una línia de subvencions públiques a empreses i autònoms per al foment de l’ocupació, per a la reinserció social mitjançant l’increment de l’ocupació efectiva per a la contractació de persones desocupades de Barberà del Vallès.

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu subvencionar a totes aquelles empreses i/o autònoms que compleixin els requisits per a la contractació de persones desocupades com a mínim durant 12 mesos, essent subvencionables les despeses salarials i de Seguretat Social només 6 dels 12 mesos.

El consistori subvencionarà el 50% del salari brut de les persones que es contractin, en funció d’un barem de puntuació, i fins a un màxim de 6 mesos.
El salari brut màxim a subvencionar, inclosa la prorrata de les pagues extraordinàries, correspon al 50% dels següents grups de cotització: un màxim de 1.200 euros/mes en el cas del grup de cotització 11; de 1.300 pel grup 10; de 1.400 euros/mes en el cas del grup 05-09; i un màxim de 1.600 euros/mes en el grup de cotització 01-04. Aquests imports a subvencionar s’incrementaran amb la quantia que correspongui per les despeses de cotització a la Seguretat Social a càrrec de
l’empresa.

Les entitats sol·licitants es podran beneficiar d’un màxim de 50.000 euros amb el total de subvencions concedides.
Les sol·licituds es poden presentar a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania fins al 21 d’abril de 2017.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies