La Torre d’en Gorgs acull la trobada “Converses del Mercat del Treball”

La quarta edició de les Converses del Mercat de Treball, celebrada ahir a Barberà del Vallès, ha estat un èxit de participació. Més de 150 persones van participar ahir a l’activitat, que posava en contacte empreses amb persones que busquen feina o que estan a l’atur. La convocatòria ha tingut un gran èxit i els participants n’han fet una valoració molt positiva.

En total, 32 empreses van muntar un estand informatiu on assessoraven les persones i recollien currículums i sol·licituds de feina segons els perfils que requerien. Les persones participants es van poder moure pels diferents estands i conversar amb els representants de les empreses per conèixer el tipus de perfil que cerquen en les seves contractacions.

Durant la inauguració, l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Silvia Fuster, va afirmar que “tot el que avui descobrireu serà de vital importància per poder encarar la vostra recerca de feina, heu de pensar que no només estarà en joc la vostra subsistència econòmica, sinó també la vostra carrera professional, les vostres relacions laborals i socials”. També ha afegit que “en aquest Cicle de Converses del Mercat de Treball es té per objectiu, entre molts d’altres, fer una profunda reflexió sobre el què busqueu quan cerqueu feina, diferenciant entre el què voleu i el què necessiteu. I això és una manera clara de visualitzar el futur i encarar-lo amb el realisme del que podeu fer i l’entusiasme d’identificar les necessitats per aconseguir els vostres objectius”.

El Cicle “Converses del Mercat de treball” està format per una jornada i un seminari monogràfic que la complementen on es treballen aspectes relacionats amb el món laboral.  Es va iniciar l’any 2013, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental  (CCVOC) en col·laboració amb els Serveis d’Ocupació dels Ajuntaments de la comarca en el marc d’un projecte cofinançat per la Diputació de Barcelona.

mercat-del-treball-1

mercat-del-treball-3

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies