La situació a l’oficina de Correus de Barberà del Vallès és a punt del col•lapse

Des de fa prop d’un any l’empresa, segons ens informa una delegada electa al comitè d’empresa i delegada de prevenció pel Sindicat Independent Professional de Correus (SiPcte), no contracta suplents por cobrir les baixes per malaltia dels treballadors i treballadores i, al mateix temps, ha determinat nous circuits i territoris per a cada carter, amb dades numèriques, sense tenir en compte, que si bé es veritat el descens de cartes, també s’ha incrementat de manera important la paqueteria i les notificacions. Amb els actuals criteris un carter ha passat de fer 6 o 7 quilometres a fer-ne 8 o 9 diaris.

dav
dav

Aquesta situació s’ha agreujat fa unes setmanes, amb l’ incorporació d’un nou cap a l’oficina de la carretera de Barcelona. El nou Cap, no tan sols no ha fet res per solucionar el problema, sinó què, en un cap de setmana i per sorpresa del personal, va canviar els mobles i les taules de lloc, per distribuir i situar, l’espai dels carters, de manera que ell des del seu despatx els pot observar en tot moment. Aquesta situació implica que el personal està tot junt treballant en un espai molt petit, de una oficina que fa poc temps va comprar el local del costat. Fins i tot hi ha una treballadora que pateix litotròfia i que ha de treballar en una part del local que perjudica molt la seva situació de salut.

Aquest dies han rebut la visita de delegats sindicals i membres de l’oficina de riscos laborals per fer un anàlisi de la situació i el nou Cap, va telefonar a la policia local, que amb quatre unitats es va personar a l’oficina de Correus de Barberà del Vallès, també van acudir 2 mossos d’esquadra de la comissaria de Barberà, per que no poguessin fer el seu treball de control i inspecció.

A més de la situació laboral de la plantilla de l’oficina de Correus de Barberà, s’ha de posar en evidència que en aquests moments hi ha pendent de repartir prop de 4.000 documents, notificacions o paquets i si no hi ha canvis en les properes festes nadalenques l’oficina pot patir un col•lapse que deixi Barberà sense correspondència o paqueteria que es rep a traves de Correus.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies