La proposta gastronòmica Tastem Barberà ja s’ha posat en marxa

El passat dijous, 27 d’abril, es va presentar el cicle d’activitats Tastem Barberà 2017 en el que col·laboren l’Ajuntament de Barberà i l’Associació de Comerciants Barberà Comerç Urbà.

En l’acte, on van estar presents l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació, Pere Pubill i Linares, i el president de Barberà Comerç Urbà (BCU), Alfonso Alharilla Ortega, es van donar a conèixer les dades i els comerços que enguany participaran en la VII Ruta de la Tapa i la III Mostra Gastronòmica que se celebraran durant aquest mes de maig a la nostra ciutat. Durant la presentació, els i les restauradores de la ciutat van presentar les seves creacions gastronòmiques que concursaran per al premi a la millor tapa de Barberà del Vallès.

L’Alcaldessa va remarcar la diversitat de la proposta gastronòmica, millorant-se any rere any tant la presentació com la qualitat dels productes que ofereixen els establiments, a qui els va agrair la seva participació. Per la seva banda, el regidor de Comerç va fer èmfasi en la contribució que fan els establiments de restauració i menjar al coneixement de la ciutat i a la seva acció aglutinadora d’oferir aquesta activitat en benefici de la ciutadania. Finalment, el president de BCU va agrair la participació de tots els comerços, tants els veterans com els que s’estrenen per primer cop, per l’esforç que significa la seva implicació durant aquest mes de maig, dedicat a la gastronomia local.

La Ruta de la Tapa es dura a terme a Barberà del Vallès des del 4 al 21 de maig, quan es podrà tastar algunes de les millors especialitats gastronòmiques de la nostra ciutat.

Amb aquesta iniciativa es vol promocionar els bars i restaurants del nostre municipi i motivar a què la ciutadania opti per quedar-se a Barberà del Vallès en el seu temps d’oci. Igual que en edicions anteriors la ciutadania que vulgui participar disposarà d’un carnet amb caselles. Els establiments participants en la Ruta els hi posaran un segell conforme han tastat la seva tapa. Per aquesta edició i per poder participar en el sorteig del premi, un cap de setmana per a dues persones en l’Hotel Barcelona Golf & Resort 4*, caldrà segellar totes les caselles. Totes les tapes tenen el mateix preu, 2,50 euros (Preu unitari tapa + beguda). Les urnes de
participació en els sorteigs estaran a disposició de la ciutadania en els establiments participants i a la seu de Barberà Comerç Urbà (carrer Enric Granados 30).

El sorteig es realitzarà 28 de maig a les 12.30h a la plaça Garcia Lorca durant la celebració de la Mostra Gastronòmica.

El plat fort del Tastem Barberà es durà a terme els dies 27 i 28 de maig amb la III Mostra Gastronòmica, que també servirà per donar a conèixer l’oferta gastronòmica de la ciutat, la qualitat dels productes que se’ns ofereixen i l’excel·lent professionalitat dels establiments de menjar del municipi.

Així, dissabte 27 de maig, entre les 18 i les 24 hores i el diumenge 28 de 12 a 16 hores, la plaça García Lorca s’omplirà de sabors, aromes, textures i bones presentacions que farà gaudir dels sentits i on es podrà degustar les especialitats de les tapes i plats locals, amb les millors creacions de restauradors, bars i comerços de menjar de la ciutat. La Mostra Gastronòmica tindrà un ambient familiar per passejar amb les amistats, en un entorn agradable per gaudir d’una estona de lleure, on els establiments del municipi oferiran degustació de les seves particulars arts del bon menjar.

Enguany, hi haurà 10 premis d’un sorteig per a un sopar per a dues persones en alguns dels establiments participants. Qui consumeixi i segelli 7 caselles dels establiments participants podrà optar al sorteig. L’urna estarà ubicada a l’estand d’informació de la Mostra, i el sorteig es farà diumenge, 28 de maig a les 16h.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies