La PAH de Barberà del Vallès acusa l’Ajuntament d’incomplir la llei 24/2015 del 29 de juliol, de mesures urgents per a afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica

El passat 2 de desembre la PAH de Barberà del Vallès va realitzar una acció de protesta a les posrtes de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

De l’activitat realitzada aquella jornada i els objectius buscats ens ha enviat un comunicat que publiquem integrament i tal com l’hem rebut:

Comunicat de la PAH de Barberà del Vallès

PAH Prensa-Acción 2:12 pobreza energética  PAH Prensa-Acción 2:12 pobreza energética

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per tal d’actuar de la manera més estricta possible i tal com recomana el darrer codi deontològic aprovat en l’últim Congres de Periodistes celebrat enguany, ens hem posat en contacte amb la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barberà i els hem informat que la PAH ens havia enviat un comunicat en el que els acusava de complir amb la llei 24/2015 sobre pobresa energètica amb els temes relacionats amb l’empresa municipal Sabemsa i el subministrament d’aigua.

Els hem ofert que podien fer manifestacions al respecte i ens han enviat una declaració de l’equip de Govern de Barberà del Vallès que publiquem a continuació.

Comunicat de l’Ajutament de Barberà

resposta-comunicat-pah-independent-1

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies