La llibreria Desvan del Lector d’Avgda. Generalitat guanya el 48è concurs d’aparadors de Nadal

Un any més la Cambra de Comerç de Sabadell conjuntament amb els ajuntaments de la demarcació han organitzat el 48è Concurs d’Aparadors 2017.

48è concurs d’aparadors i premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell per mitjà de la Comissió de Comerç Interior i Turisme, que compta amb el suport dels ajuntaments, la col·laboració de les associacions de comerciants i dels mercats municipals. Enguany celebrem també la 4a. Edició del premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials que hagi fet un comerç de la nostra demarcació.

Hi poden participar tots els comerciants de la demarcació de la Cambra (Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat).

El concurs, que compta també amb el suport de les associacions de comerciants i dels mercats municipals de les diferents ciutats, té per objectiu donar impuls al comerç urbà.

La Cambra de Comerç de Sabadell atorgarà 2 premis als millors aparadors de la demarcació, mitjançant el jurat qualificador, i un premi especial, consistents en:
Millor aparador:  1r Premi • 500 euros i diploma. 2n Premi • Realització d’un estudi de mercat per a comerços i serveis i diploma
Millor campanya nadalenca a les xarxes socials: Premi • Una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o altre curs equivalent i diploma
Millor aparador del municipi: A cada localitat de la demarcació de la Cambra (Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès,
Montcada i Reixac, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat), es concedirà un premi al millor aparador del municipi. Aquest premi estarà dotat amb un diploma de la Cambra i en alguns casos tindran dotació econòmica o altres obsequis atorgats
per l’Ajuntament.

El lliurament dels premis al millor aparador del municipi, es farà en el decurs de l’acte de lliurament dels premis del Concurs que tindrà lloc a la seu de la Cambra de Comerç de Sabadell els primers mesos de 2018.

El premi al Millor Aparador de Nadal a Barberà del Vallès ha estat per l’establiment el Desván del Lector, de l’Avinguda de la Generalitat. Però a més, la regidoria de Comerç atorga premis als 6 primers classificats, que han estat Flors Ara, Pastisseria La Palma, Alfonso Ortega, SG Personalitzación Digital i Cleopatra.

Totes les persones premiades participaran en un viatge d’un dia a una ciutat europea per conèixer de primera mà les noves tendències comercials.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies