La Fundació Autònoma Solidaria guardonada amb el premi Francesc Candel

La Fundació ha estat guardonada pel programa CROMA en reconeixement a la tasca voluntària que els estudiants universitaris han estat realitzant en escoles i instituts de Cerdanyola, Rubí, i Sabadell.

Els premis han guardonat el programa CROMA de la Fundació Autònoma Solidària en reconeixement a la tasca voluntària que els estudiants universitaris han estat realitzant durant aquests anys en escoles i instituts, acompanyant infants i joves de famílies nouvingudes a realitzar les tasques escolars, reforçar la llengua i la lectoescriptura i adquirir hàbits d’estudi. Aquestes actuacions han permès millorar els infants i joves en les competències, la motivació i la participació en el procés escolar; la contribució en la igualtat d’oportunitats en l’accés educatiu i laboral de futur, i la formació dels estudiants universitaris com a ciutadans actius i compromisos amb capacitat d’analitzar i actuar davant de situacions de desigualtat.

El programa CROMA va iniciar-se durant el curs 2004-2005 en una escola de Cerdanyola del Vallès i ha anat ampliant el seu àmbit d’actuació. Durant el curs 2011-2012, 81 estudiants universitaris van desenvolupar 30 tallers d’estudi a sis escoles de primària i a tres instituts de secundària de Sabadell, Rubí i Cerdanyola, atenent més de 264 alumnes.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies