La Federació d’Associacions de Veïns de Barberà del Vallès mai ha estat en contra de la futura instal·lació d’Amazon a la nostra ciutat

Davant les noticies publicades el passat 5 de febrer en el diari NacióSabadell, la Federació d’Associacions de Veïns de Barberà (FAV) ens ha fet arribar un comunicat per tal d’aclarir les informacions aparegudes en el citat diari.

 

La Federació d’Associacions de Veïns de Barberà del Vallès, mai ha estat en contra de la futura instal·lació d’Amazon a la nostra ciutat, però sí sol·licita un Pla de Mobilitat, ja que es tracta d’un Gegant en el sector Logística.

Així mateix volem deixar molt clar que en aquest Pla de Mobilitat no permetrem, o ens oposarem com sempre, a l’execució de la interpolar.

Ens permetem recordar que tant a nivell de FAV de Barberà del Vallès, com a entitats a títol únic, entre elles una de les més afectades la Romànica, tenen presentades al·legacions en contra de la construcció de la Via Interpolar, ja que això suposa la divisió de la ciutat.

Amb aquest comunicat volem deixar resolts titulars sensacionalistes que pretenen manipular la veracitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies