La Diputació de Barcelona signa un crèdit amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental per valor d’1.769.570,05 euros amb la voluntat d’assegurar-ne l’«absoluta normalitat»

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Gimenez, han signat aquest dimecres a la seu de la corporació un crèdit per valor d’1.769.570,05 euros, amb la voluntat de continuar assegurant l’«absoluta normalitat» dels consells comarcals de la demarcació.

Durant la seva intervenció, Conesa també ha afirmat que la corporació és «molt sensible a les necessitats de la ciutadania i del territori» i que, per aquest motiu, la Diputació treballa perquè els consells comarcals puguin «fer una prestació de serveis el més adequada i de la màxima qualitat».

Els crèdits signats amb els presidents d’onze consells comarcals s’emmarquen dins del Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals que es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquestes entitats locals per tal de garantir les seves actuacions competencials.

En total, la Diputació destina 10 milions d’euros a donar crèdits a curt termini, sense interès. D’altra banda, el préstec s’ha d’amortitzar en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l’altre 50%, al cap d’un any.

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies